Tekst, Foto Collage: Johnny Tauman
5. marts 2023

Det anerkendte firma – Unique Mind ESP – Danmark – holder kursus på Danhostel i Ribe. I to artikler præsenterer RYK IND RIBE instruktøren Jeanette Bredsten, der anvender det unikke DB-System. Og så har vores dronefotograf været i luften – og taget to fotos: Klargøring til at 10.000 nye vingetegl kan komme på plads på Danhostel samt en flot optagelse af Slotsbanken og ikke mindst slotsgraven med blankt vandspejl.
God forårs søndag!

Hjernen kan bruges som ressourcecenter (II)

 

Anden artikel af to – første artikel blev bragt onsdag d. 1. marts

Hvis du er blevet interesseret i at læse mere om Unique Mind ESP, så følger her anden del.
Husk, at du kan tilmelde dig kurset helt frem til lørdag morgen (det er muligt at møde frem, betale direkte og få eftersendt diplom). Du kan også benytte linket, som du finder sidst i artiklen – før afsnittet med De seks brikker, oplyser instruktør Jeanette Bredsten.

Refleksioner over udbyttet

Mange har reflekteret over kursusforløbet, som kan suppleres med yderligere. Fx skriver certificeret brandrådgiver Lise Kamstrup, der har været på et af Jeanettes forløb:  – Kan varmt anbefale dette kursus!! Det giver bedre overblik og overskud, og man ser løsninger, som man før bare drønede forbi i travlheden. Gør noget godt for dig selv og for din trivsel – tag dette kursus!

Har du lyst til at læse mere, kan du læse: ”Fik potentialet på fodboldbanen og skolen frem”. Et eksempel på, hvordan Jeanette Bredsten arbejdede med en far og søn.
https://uniquemindesp.dk/fik-frem-sit-potentiale/

Og så lige lidt om selve Unique Mind ESP

Det hele startede med, at grundlæggeren Deborah Borgen fra Norge ”ramte muren” og derved stiftede bekendtskab med følelsen af ikke at slå til, være god nok og i stand til at mestre opgaverne som økonomi chef, kæreste og mor. Det skete for snart 24 år siden. Og her kom den første brik på plads, hvilket betyder, at pres og stress skal ned, så evnen til at være til stede i livet bliver en byggesten sammen med det ubrugte potentiale.

For at forstå hvem vi er og hvordan vi fungerer, blev hjernen en vigtig indfaldsvinkel for Deborah. Hun så, at hjernen kunne bruges som et ressourcecenter til at få adgang til det fulde potentiale, vi har som mennesker.

Du kan udvikle og træne hjernen

– Du har måske lært, at stressniveauet kan reduceres ved at være ude i naturen, anvende meditation eller yoga, eller at du kan træne hjernen ved hjælp af at løs kryds & tværs. Men du har måske ikke lært, at du bevidst kan udvikle og træne hjernen til at håndtere livets opgaver og udfordringer.

Jeanette Bredsten vil bl.a. instruere i, hvordan hjernen kan trænes systematisk – og ikke mindst hvordan hjernens arbejdsmønstre kan ændres ved at bygge nye neutrale baner. – Derved bliver en større del af hjernens netværk i brug, slutter Jeanette Bredsten, der håber på, at artiklerne har været inspirerende, så nogle tilmelder sig via linket: Tilmelding

De seks brikker

Første brik er at få pres og stress ned sådan, at vi evner at være til stede i livet og får fat i det ubrugte potentiale.

Anden brik er at træne hele hjernen, og ikke bare enkelte områder, sådan at vi kan bruge flere ressourcer.

Tredje brik er at lede sig selv og samtidig have teknikker, der gør det muligt at selv at foretage ændringer. Vi kan lede os selv på en mere effektiv måde og opnå en lykkeligere hverdag.

Fjerde brik er at have en balance mellem fornuft og følelser, og gennem det en større tilgængelighed til det ubevidste, hvor meget af vores potentiale ligger. Herved kan vi få det bedste ud af livet.

Femte brik er at styrke vores intuitive tænkning for at åbne et ubrugt potentiale. Vores intuitive tænkning, i et evolutionsperspektiv, er en videreudvikling af vores sanseapparat.

Sjette brik er at være i verden med nye øjne, hvor alle tager sit indre sanseapparat i brug på en lidt nyere og mere hel måde. I dag er vi kommet derhen, at vi på en enkel måde kan frembringe et ubrugt potentiale til at få det bedste ud af livet.

 

10.000 vingetegl skal på plads

Dronefoto: Ove Detlevsen

Danhostel, Ribe får i denne tid nyt tag. Det er lokale firma, Tømrermestre H. Bruun & Søn A/S, der står for denne opgave. Dronefotograf Ove Detlevsen har lavet optagelsen, der viser kompleksiteten i bygningsmassen med den gamle Ribehal. – Vi skal anvende ca. 10.000 vingetegl, oplyser tømrermester Gregers F. Bruun, der forventer, at tagudskiftningen bliver færdig i uge 14. Indendørs fortsætter de daglige aktiviteter – og i weekenden 11./12. marts er der et kursus, som er beskrevet her i Søndagskrydderen.

 

Slotsbanken er smuk

Dronefoto: Ove Detlevsen

Slotsbanken er en turistmæssig perle for Ribe – og dronefotograf Ove Detlevsens foto viser på bedste vis, hvad et reguleret blankt vandspejl betyder. I baggrunden ses Stampemølleåen, der snor sig frem mod sammenfletningen med Tved Å og Ribe Vesterå.