Tekst & Foto Johnny Tauman
20. februar 2019

”Smørrebrøds restauranten åbner op d. 18. april og er åben hver weekend og fuld åbent i uge 28-29-30,” fortæller Helle Aggersbjerg Nikolajsen fra Restaurant Kammerslusen – Bed & Breakfast. Helle gør dog samtidig opmærksom på, at der kan være datoer hvor der er lukket ned, når selskaber har booket såvel restauranten og Bed & Breakfast.

Hen over vinteren kommer Helle Aggersbjerg Nikolajsen dagligt på Restaurant Kammerlusen for at sørge for Bed & Breakfast gæster.

Restaurant Kammerslusen har i vinterperioden selskaber og afholder temaaftner mv.
“På fredag holder vi en Bøf & Bearnaiseaften, og d 15. marts er har vi en Stegt flæsk aften”, slutter Helle Aggersbjerg Nikolajsen, der henviser til Facebook og hjemmesiden, hvis man ønsker yderligere oplysninger om den daglige drift og temaaftner.
Firmaet driver med succes den nye afdeling: Restaurant Kammerslusen Away på Darumvej i Esbjerg.