Skovgrillen er blevet midtpunkt i en gordisk knude – hvor ingen kender udfaldet

/, Nyheder/Skovgrillen er blevet midtpunkt i en gordisk knude – hvor ingen kender udfaldet

Annonce

Skovgrillen er blevet midtpunkt i en gordisk knude – hvor ingen kender udfaldet 2018-10-11T08:16:28+00:00

Project Description

Tekst & Foto: Johnny Tauman
10. oktober 2018

Vejdirektoratet står med en gordisk knude, når der drejer sig om linjeføringen fra Plantagevej – bag om Skovgrillen til Stærevej samt den nye ”stillevej” / privat lokalvej, som skal ligge bag støjvæggen.
Cindy Aggertoft ejer Skovgrillen – og matriklen, som rummer både parkeringspladser, grønt område, volde samt naturligvis bygningen.

Matriklen kan ikke opdeles i to

Cindy fortæller til RYK IND RIBE, at Vejdirektoratet har fået afslag på at opdele matriklen i to. Cindy forklarer, at det vil få betydning i forhold til ind- og udkørsel til den nye lokalvej / Stærevej samt Skovgrillen.
En mulig løsning kan være at flytte “korridoren”  længere mod syd (Obbekjærvej).”
”Måske skal der sælges noget af det grønne område fra, men som jeg ser det, vil afslaget også betyde, at en række træer i skoven må fælles,” forudsiger Cindy, der er tydelig om ejendomsretten.
Skovgrillen har mange trofaste kunder – og onsdagens hjemmelavede stegt flæsk med persillesovs betød travlhed omkring middagstid.

Mange, mange trofaste kunder

”Mange kommer ind for at spise, men rigtig mange også for at få en snak om stort og småt,” fortæller Cindy, mens hun både tager mod bestillinger på Dagens Ret samt får klargjort en pølsemix.
En mindre gruppe fra hæren var på besøg – og naturligvis både ”dus” og på fornavn med Cindy. De uniformede mænd fik en gang røg, fordi de faktisk var lidt for sent på den. Jow, stemning var der masser af.

God sommerperiode

Den varme sommer har været god for Skovgrillen – og som Cindy udtrykte det: ”Vi klarede det hele, selv om der var sort af mennesker.”
RYK IND RIBE kan konstatere, at Cindy Aggertoft bliver lettere irriteret, når hun snakker om vejprojektet – og uvisheden nager selvfølgelig, så på en eller anden måde bliver det rart, når projektet er færdigt – og alle uvisheder kan pakkes væk. Og forhåbentlig med et godt resultat.

Og hvad er så en gordisk knude?

I dag bruger vi udtrykket – gordisk knude – om et uløseligt problem – sandsynligvis opkaldt efter kong Gordios, som havde bundet et åg til sin stridsvogn med en uløselig knude. Oraklet lovede verdensherredømmet til den, der løste knuden.

Annonce