Så kommer der gang i arbejdet med udvidelsen af A11 med afsæt i depot og arbejdspladser på P-plads

/, Nyheder/Så kommer der gang i arbejdet med udvidelsen af A11 med afsæt i depot og arbejdspladser på P-plads

Annonce

Så kommer der gang i arbejdet med udvidelsen af A11 med afsæt i depot og arbejdspladser på P-plads 2019-04-15T05:40:54+00:00

Project Description

Tekst og Foto: Johnny Tauman
15. april 2019

Mens DIN Forsyning fortsat arbejder på østsiden af Trojelsvej, er Barslund A/S ved at gøre klar til arbejdet med at udvide Trojelsvej og Plantagevej til en hovedvej med fire spor. Det synlige tegn er, at parkeringspladsen over for Skovgrillen er ved at blive omdannet til såvel depot som arbejdsplads for mange personer. Der er placeret tre nyere pavillioner på området nord for parkeringspladsens vestlige spor – dertil kommer mange markerings materialer, som står i kasser. Som tidligere beskrevet, så forventes det, at arbejdet sættes i gang efter påskeferien, men den endelige tidsplan er endnu ikke frigivet.
Entreprisen omfatter udover Trojelsvej, Plantagevej, tunnel for gående og cyklister, trafikanlæg med lyssignaler, rundkørsel og endelig klargøring af den midlertidige vej ved Ringbroen.
Vejdirektoratet forventer, at trafikken vil glide fornuftigt i anlægsfasen, men kør nu alligevel hjemmefra i god tid, hvis du skal gennem området.

Annonce