Project Description

Tekst og foto Hasse Jørgensen, onsdag den 21. juli

Ryk Ind Ribe får ny medarbejder.

51-årige Sasja Kaldan er tilknyttet redaktionen på netavisen, og hendes bidrag vil i løbet af få dage være synlige på Rykindribe.dk.

Sasja Kaldan er en spændende pige. Hun er født i Silkeborg men har de sidste mange år boet i Odense, hvor hun bl.a. har drevet et galleri. For få dage siden er hun flyttet til Ribe sammen med sin kæreste, og Sasja Kaldan har på kort tid forelsket sig i Ribe og naturen omkring den gamle by.

Sasja Kaldan er uddannet pædagog og har i mange år arbejdet i folkeskolen sidst som indskolingslærer.

– Men til sidst fandt jeg det ikke sjovt at gå på arbejde, og jeg skiftede derfor for at blive køkkenassistent i Odense. Da min kæreste, der er fra Ribe, gerne ville flytte tilbage til byen og mine egne to børn er flyttet hjemmefra, tog jeg med til Ribe, og det er en dejlig by, lyder det fra Sasja Kaldan, der videre fortæller, at hun og kæresten nyder at gå ture i naturen omkring Ribe.

– Jeg starter dagen med at gå ti kilometer, og det er dejligt, lyder det fra Sasja.

Sasja Kaldan har hele tiden holdt meget af at skrive, og hun er netop på vej til at få udgivet sin første bog, en digtsamling med egne illustrationer. Det bliver en julekalender omfattende 24. digte i december, og det bliver digte, der omhandler dagligdagen, og som også tager det alvorlige med, fortæller Sasja.

Hun har desuden bidraget med indslag til en årbog om Fyn, og en ny bog er også på trapperne.

Sasja Kaldan er i dag ansat som køkkenassistent på Hotel Ribe, og ved siden er det, har hun genoptaget en gammel interesse.

– Jeg er igen begyndt at tegne og male, som jeg gjorde meget i mine unge år, og det har jeg stor fornøjelse af, fortæller hun selv.

På redaktionen glæder vi os til samarbejdet med Sasja og byder hende velkommen, og vi håber læserne tager godt imod hende.

Annonce