Rundt i Ribe.

//Rundt i Ribe.

Annonce

Rundt i Ribe. 2018-10-09T18:00:57+00:00

Project Description

Tekst og foto: René Jørgensen
9. oktober 2018

Rundt i Ribe.

Håndværksmæssigt er der mange projekter i gang. Senest har vi beskrevet arbejdet på Ribe Katedralskole, der skrider godt frem.

Belægningsarbejdet ved Ribe Kunstmuseum og genetablering af stien er i gang, her er det brolæggere fra Esbjerg Kommune, der inden for tre uger regner med at stien kan åbnes for offentligheden.

Lidt længere ned af Sct. Nicolaj Gade er malerfirmaet Bo Nissen, Roager i gang med at male facaden på RIBERHUS i en flot mintgrøn farve, der klæder huset. I december skal de første 5 lejligheder stå færdig og i marts 2019 er de sidste 3 lejligheder klar til indflytning, fortæller Jon Sørensen Ribe.

Dagmarsbroen fik en lidt længere reparations perioden, men her skrider arbejdet rigtig godt frem, og mon ikke Flemming og John fra Ribe Brolægning bliver færdig før den forventede åbningsdato 18. oktober.

Over for Parkering Syd er der i øjeblikket oplagringsplads for gravearbejdet i Gravsgade. Når dette arbejde er afsluttet, vil det være en rigtig god anledning til at få pladsen asfalteret, så parkeringsarealet til årsskiftet kan rumme de biler der sikkert vil komme i forbindelse med Ribe Handelsskoles elever rykker ind på Ribe Katedralskole.

 

Annonce