Tekst Hasse Jørgensen, arkivfoto René Jørgensen, tirsdag den 23. maj 2023

Der er for alvor lagt op til fest for både store og små, når handlen i Ribe fredag den 2. juni holder Ribe by Night i det meste af den indre by.

Der lægges ud med åbent hus klokken 15 på brandstationen på Odins plads, hvor både små og store kan stifte nærmere bekendtskab med de store brandbiler indtil kl. 19.

Derefter går det slag i slag med masser af arrangementer på J. Lauritzens Plads, bag Vin for Dig, foran Toldboden og på Skibbroen.

Sydbank stiller an med hoppeborg og popcornmaskine på p-pladsen bag ved Vin for Dig – og så kommer Rasmus Klump også forbi.

Jyske Bank får besøg af racerkører Kevin Brandsborg, i sin nye, røde racerbil, på J. Lauritzens Plads.

Flying Jazzman Trio spiller musik gennem byen.

Kl. 16.30 byder Kom og Dans op til en svingom foran Toldboden, og klokken 17.00 kan man prøve kræfter med Sweeperen og Rodeotyren på J. Lauritzens Plads ganske gratis. Der er også mulighed for at prøve en gratis tur på Segway på domkirkepladsen.

I aftentimerne serverer Skjern Bank vin, slush-ice og popkorn på J. Lauritzens plads

Gågaden bliver oplyst af fakler, og klokken 18 serverer Quedens lækker mad ved teltet på Skibbroen, hvor der resten af aftenen vil være underholdning med stand up leveret af Nicolaj Lange, og fra klokken 21 til 23 lukker Old School op for musikken i teltet. Det er gratis, men arrangørerne gør opmærksom på, at der er begrænset med plads i teltet.