Project Description

Tekst Hasse Jørgensen, arkivfoto Ryk Ind Ribe, torsdag den 19. nov.

Det er sagt til bevidstløshed, men sandt er det: mange ting er lavet om på grund af corona-krisen. Således også Peters Jul i Ribe.

Masser af planlagte arrangementer er aflyst, men det bliver trods alt jul i Ribe, og der bliver aktiviteter både i gaderne og inden døre.

Komiteen bag Peters Jul har tilrettelagt fire festlige lørdage i Ribehallen, hvor der bliver musik og masser af underholdning. Det bliver den 28. november, den 6. december, den 13. december og den 19. december, fremgår det af et opslag på Facebook.

Ud over musik vil deltagerne kunne møde blandt andre Peters Far, vægteren og andre samt Nissebandet og Kragh Møller Band.

Prisen bliver 50 kroner for voksne og 25 kroner per barn, og med i prisen er en øl/vand til de voksne og en sodavand og slikpose til børnene. Der er begrænsede pladser.

Det er i øvrigt besluttet, at julemanden går i gaderne fredag den 27. november, søndag den 29. november, lørdag den 5. december, søndag den 20. december og onsdag den 23. december. Alle dager bliver det i de første eftermiddagstimer.

Annonce