Tekst og foto Hasse Jørgensen, mandag den 13. marts 2023

Arbejdet med ombygningen af ejendommen Vejers Havvej 19c er nu så langt fremme, at det ligger fast, at Ribe-trioen på onsdag den 15. marts åbner deres nye restauration i bygningen under navnet Dine & Wine.

Som tidligere omtalt i Ryk Ind Ribe består trioen af Tinne Rick, Niels Toft og Kaare Byskov. De tre driver som bekendt også Hotel Ribe og restauration Kammerslusen, som Tinne Rieck og Niels Toft forpagtede for fire år siden, hvorefter Kaare Byskov kom med i selskabet.

Og den nye restauration i Vejers får et menukort, der på mange måder ligner det, som trioen har haft så stor succes med på Kammerslusen.

– Der er noget for enhver smag og pengepung, men til forskel for Kammerslusen er der også fisk og skaldyr på kortet i Vejers, fortæller Niels Toft.

Dine & Wine får både frokost- og aftenretter lige som der i godt vejr er servering både ude og inde.

Det er Martin og Jan Peters, der gennem selskabet Peters Pension har købt og ombygget ejendommen i Vejers, der tidligere har huset restauration. Ribe-trioen har lavet forpagtningskontrakt med ejerne. Ejendommen har gennemgået en meget stor renovering og ombygning. Således er køkkenet totalt moderniseret og ombygget, ligesom det er tilfældet med restaurationslokalet.