Ribe Svømmebad har udvidet åbningstiden hen over sommeren

Hjem/Artikler, Nyheder/Ribe Svømmebad har udvidet åbningstiden hen over sommeren

Project Description

Tekst Johnny Tauman     Dronefoto: Ove Detlevsen
17. juli 2019

Ribe Svømmebad har udvidet åbningstiderne i uge 27-32, og reklamerer med badedyr i hele sommerferien.
”Der er dømt sjov og hygge” – hvilket vil sige mulighed for at prøve 42 m lang vandrutsjebane – 1, 3 og 5 m vipper samt badedyr. Ribe Svømmebad råder over baby-, børne- og voksenbassin og kan desuden tilbyde Wellness, Sauna og Aqua Play.

Der vil være åben alle dage fra 12.00 til 17.00 (søndag dog kun til kl. 16.00). Og kan du ikke komme i dagtimerne, så er det muligt at benytte faciliteterne mandag kl 19.00-21.00 (hvor der er stilleaften for voksne over 18 år) samt onsdag kl. 19.00-21.00.

Priserne for en tur i Ribe Svømmebad er langt under, hvad en oplevelsestur i fx Legoland eller en af de andre turistmagneter koster:

Børn 0-2 år kommer gratis ind, mens børn i alderen 3-15 år må betale 25 kr. Voksne (fra 16 år) skal af med 45 kr. Der findes en særlig pris for studerende og personer over 65 år på 40 kr.

Samarbejdet med Ribe Byferie giver mange gæster

Bademester Svend Åge Thiim oplyser, at samarbejdet med Ribe Byferie er den store vinder. I hele juni var der 66 badegæster fra Ribe Byferie, mens de første 15 dage af juli har givet besøg af 201 gæster.
“Ribe Svømmebad har ikke aftale med Ribe Camping, idet de selv råder over et udendørsbassin,” fortæller bademesteren, der godt kan se ideen med udendørs badning, hvis sommeren vil det: “Men vi har haft en snak om et samarbejde.”

Håber på opgradering

Svømmebadet håber på at blive opgraderet i forbindelse af de forestående budgetforhandlinger – og der har været gode tegn i den retning blandt de politiske partier.

Annonce