Project Description

Tekst og foto: Renè Jørgensen
23. september 2021.

Ribe Motion og bevægelse er tilbage.

Ribe Motion & Bevægelse har eksisteret i 6 år og vi har ca.  200 medlemmer i alle aldre. Året rundt udbydes mindst 4 slags forskellig motion. Idéen er at ALLE er velkomne, så folk mødes på tværs af alder, højde, drøjde, formåen og form. Vi dækker således aldersgruppen 12 – 89 år, fortæller Tina Kodbøl, der er formand for foreningen.

I foreningen er de glade for at hverdag er ved at være tilbage til det normale, så de endelig kan vende tilbage til Multisalen på Seminariehuset, der har været reserveret til vaccination i måneder og ligefrem har ligget stille hen.

–  Det er fantastisk – efter 1 ½ år der har krævet konstant omstillingsparathed – opdeling i mindre grupper med ekstra instruktører, sprit og afspærringstape og motion flyttet ud i det fri – at tingene nærmer sig det normale. At mødes, grine og svede sammen er livsbekræftende og holder både sygdom og tristhed fra døren, lyder det videre fra formanden.

I multisalen på seminariehuset er der to ugentlige hold:

Hit Fit – dansemotion for alle, til fede hits. Det er hver torsdag kl. 18:00

Cross Fit – styrke og konditionstræning er tirsdage fra kl. 18:00

På Ansgarskolen (Valdemarskolen red.) er der to tilbud:

Fysiopilates – en rolig motion, der kan målrettes den enkeltes udfordringer og behov. Tirsdag – flere tider. Yoga Begynder/Fortsætter – der arbejder og kommer i dybden med hele kroppen, er onsdag kl. 17:15

Yoga, Fysiipilates og Hit Fit udbydes i forløb, mens Cross Fit fungerer efter drop-ind princippet, hvor man betaler pr. gang.

Annonce