Ribe Motion & bevægelse samlede affald søndag formiddag.

Hjem/Ribe Motion & bevægelse samlede affald søndag formiddag.

Annonce

Project Description

Tekst og foto: Renè Jørgensen
19. august 2019.

Ribe Motion & bevægelse samlede affald søndag formiddag.

At det er nødvendigt, kan vi jo kun blive ved med at undres over.

20 friske kvinder og mænd fra Ribe Motion & Bevægelse havde søndag formiddag taget turen til Råhede, hvor deres rute startede – en rute de havde fået tildelt af Ren Natur. Der er tale om et frivilligheds- og sponsorkoncept, hvor foreninger mod at samle henkastet affald op i deres tilhørskommune, kan tjene sponsormidler.

Det var mest cigarskodder og dåser, der blev samlet op. 60 dåser/flasker blev det til og såmen også en kvart motionscykel. Børnene, der deltog sammen med forældrene, kunne nu også selv finde på noget – ikke mindst de to friske gutter Lukas og Simon, der i vejkanten hyggede sig med at hoppe i vandpytter. Det var bare så sjovt, når nu man var ude med regntøj, gummistøvler og en gul vest.

AnneJette Lund og søsteren Hanne var meget optaget af arbejdet. Samle skrald, holde styr på barnebarnet og klapvognen, så er der noget at se til.


Tina og Kirstine var flittige, på billedet ryger der endnu et cigaretskod i posen.

Ren Natur er ejet og ledet af Hold Danmark Rent og består af et bagvedliggende samarbejde mellem kommuner, frivillig- og foreningslivet og det lokale erhvervsliv.

I 2019 er McDonald’s, SPAR og Dansk Retursystem nationale sponsorer af Ren Natur.

 

 

Annonce