Tekst & Foto: Johnny Tauman
24. april 2021

Sæson 2020/21 er slut for holdene i kvalifikationspuljen. Ribe-Esbjerg HH tabte i Blue Water DOKKEN overraskende til Fredericia Håndbold, som holdet ellers spillede ud af banen tilbage 16. februar med en knusende sejr på (30-37). Denne gang blev det et to måls nederlag: (29-31).

En kamp med mange fejl

Kampen bar præg af, at ingen af holdene havde andet at spille for en æren – og så et ordenligt farvel fra de mange, mange spillere, som hermed sagde farvel til Ribe-Esbjerg HH.
Vel var der gode ting i løbet af kampen, men ”vip” blev misforstået – og selvom målmand Søren Rasmussen både tog sig af to af tre straffekast, så kunne han ikke kaste bolden i et tomt mål på et langt udkast.

Begge hold forsøgte sig i store perioder med 7-mod-6 spillet, men uden det fordnødne held til at stikke af fra modstanderne, hvilket de uafgjorte stillinger viser: (5-5), (17-17), (19-19), (26-26).

Uskarpe i slutminutterne

Bagud med (27-29) tog cheftræner Kristian Kristensen Team-Time-out. Der var godt 5 minutter tilbage af kampen. Da såvel Mathias Jørgensen, Kasper Kvist og Miha Zvizej var uskarpe, slog Fredericia Håndbold til og bragte sig foran med fire (27-31). To fejl af Jakob Mikkelsen betød, at Ribe-Esbjerg HH fik pyntet på resultatet – et nederlag på (29-31).