Tekst: Johnny Tauman  Foto: Johnny Tauman & René Jørgensen
11. december 2023

Allerede i morgen aften skal Ribe-Esbjerg HH i ilden igen – denne gang på udebane mod Skanderborg AGF Håndbold. Holdet skal bevise, at det også – på udebane – kan besejre et af de hold, som ligger længere nede i tabellen.
Skanderborg-AGF Håndbold har haft en svingende sæson og befinder sig på 7. pladsen med 14 point. I sidste runde vandt holdet med (29-30) på udebane mod Mors-Thy Håndbold i en kamp, hvor Mikkel Lang og Morten Hempel Jensen hver scorede 7 mål, mens de tidligere REHH spillere Jonatan Mollerup og Torben Petersen scorede henholdsvis 4 og 2 mål.
Ribe-Esbjerg HH skal bringe indsatsen fra 2. halvlegs flotte sejr over Aalborg Håndbold i spil – med respekt for SAH, som jo overraskende vandt i Blue Water DOKKEN midt i september med (23-27) efter en føring til hjemmeholdet ved pausen på (12-10). I netop denne kamp storspillede Torben Petersen med 9 scoringer og Salah Boutaf i målet leverede den ene redning efter den anden med en redningsprocent på 44,44.

Med en stærk taktik af cheftræner Anders Thomsen – og hvor der spilles koncentreret håndbold over 2×30 minutter, tør RYK IND RIBE godt byde ind med en REHH-sejr på (28-27) – men tæt bliver det.

(Foto: René Jørgensen) Det må være en kamp, hvor William får mulighed for at score mange mål – og tage knubsene fra tacklinger

PS! Og så må Andreas Søgaard være godt tændt efter blot 10 minutters deltagelse mod Aalborg Håndbold!