Tekst & Foto: Johnny Tauman
10. juli 2022

Forberedelserne til årets dyrskue er i gang – og arrangørerne af Ribe Dyrskue glæder sig til igen at byde tusinder af gæster velkommen til festlighederne fredag d. 29. juli.
På hjemmesiden oplyser Ribe Dyrskue, at der er LUKKET for dyretilmeldinger – og der er kommet rigtig mange. Ønsker du derimod en standplads som erhvervsudstiller, så skal du være hurtig (hvis ikke allerede det er for sent), for af salgsoversigten fremgår det, at der er én ledig stand tilbage: Nr. 69 på 12 x 8 m.

Det foreløbige program for Ribe Dyrskue er fyldt med konkurrencer, væddeløb, opvisninger og parader, så der er masser af muligheder for besøgende mellem kl. 09:00 og 16:30.

Husk, at fristen for deltagelse i Børnedyrskuet er 15. juli

Børnedyrskuet – åbent for tilmeldinger

Der er nu åbent for tilmeldinger til Børnedyrskuet fredag d. 29. juli, hvor det er gratis at deltage i Børnedyrskuet. Fristen for tilmelding er 15. juli, som kan ske ved at trykke HER.

Sådan foregår Børnedyrskuet
Senest 8:30 kommer du med dit dyr.
Som det første skal du forbi dyrlægekontrollen og vise dit dyr.
Herefter bliver du anvist en plads.

Fra kl. 9 viser Børnedyrskuets udstillerne dyrene frem for dommerne.
Hvornår det er din tur kan du se på en plan med ca. tider, som vi sender til dig inden dyrskuet.
Dommerne kan fx spørge dig om, hvordan du passer, fodrer og leger med dit dyr.
Herefter går du tilbage med dit dyr til din plads.

Kl. 13.00 skal du tage dit dyr med hen i den store ring sammen med alle de andre deltagere i Børnedyrskuet. Her vil dommerne fortælle lidt om dig og dit dyr. Du får en rosette ud fra dommernes vurdering af din behandling og viden om dyret.

Hvis du er så heldig og dygtig at få en ærespræmie, så skal du deltage i Ærespræmieparaden kl. 15:45 i den store ring.
Ellers er der fri resten af dagen til at nyde dyrskuet indtil kl. 16:30 hvor du må tage hjem med dit dyr.

Mange aktiviteter for børn

I øvrigt er der spændende aktiviteter for børn hele dagen – Ponyridning • Grisevæddeløb • Legeland og / eller et besøg hos nogle af udstillerne for at udleve drengedrømmen om at sidde bag rattet på en traktor, mejetærsker etc.