Ribe Biogas set fra Kærbøl Markvej

Tekst & Foto: Johnny Tauman
10. juli 2024

Ribe Biogas, der er med til at sikre den Grønne forsyningssikkerhed i et moderne produktionsanlæg, får fra 1. august ny direktør, idet den 44 årige Peter Kim Petersen overtager pladsen efter Claus L. Mikkelsen.

– Vi vidste godt, at Claus havde lyst til at få nye udfordringer, da han trådte til i august 2022 for at hjælpe Ribe Biogas med sit comeback – og det blev så til to år, fortæller formanden for bestyrelsen Aage Lauritzen til RYK IND RIBE. Han fortæller, at bestyrelsen har haft hjælp af et rekrutteringsfirma til at finde fem personer, som herefter alle har været til samtale med ansættelsesudvalget! Der var tale om et utroligt stærkt og kvalificeret felt, hvor det endelige valg blev Peter Kim Petersen, der er bosiddende i Kolding, men pt. har adresse i Stavanger, hvor han og son hustru begge arbejder inden for oliebranchen.

Den nye direktør har et utroligt bredt CV, som indeholder både en uddannelse som maskinmester, erfaring fra sejlads, ansvar for arbejder på olieplatforme og sidst med ikke mindst offshore hoteller. Han har desuden eget firma, der er krydret med Diplom- og MBA-uddannelser. Endelig har han dygtiggjort sig inden for et bestyrelsesmodul.

Peter Kim Petersen vil se forbi Ribe Biogas A/S sidst i juni – og være klar til at overtage hvervet fra 1. august med mulighed for at afslutte nogle ting i sit nuværende arbejdsforhold.
Aage Lauritzen glæder sig sammen med den øvrige bestyrelse og personalet til at skulle samarbejde med Peter Kim Petersen, der sammen med sin kone snart har et skolesøgende barn – og derfor gerne vil ”hjem” til Danmark.