Project Description

Tekst & Foto: Johnny Tauman
1 .august 2022

Bestyrelsen for Ribe Biogas A/S har valgt at ansætte Claus Lindholt Mikkelsen som ny direktør fra den 1. august. I den forbindelse udtaler Aage Lauritzen, bestyrelsesformand Ribe Biogas A/S:

”Hele gasmarkedet undergår voldsomme forandringer i tiden både hvor Biogas er en del af den grønne omstilling, men særligt efter krigen i Ukraine, hvor forsyning af gas i Danmark og Europa er blevet meget kritisk.  Det er noget vi som virksomhed både kan slå os på, men også noget som kan give nye muligheder. Der er nu et kæmpe forandringspres som kræver en ny strategi og ny tilgang for virksomheden. Bestyrelsen har vurderet, at vi nu skal have en anden profil som har en stærk analytisksans og stor handlekraft i spidsen for selskabet, og det ved vi har fået med genansættelsen af Claus L. Mikkelsen” siger Aage Lauritzen.

Claus gør comeback

Claus L. Mikkelsen er nemlig en gammel kending, da han tidligere har været direktør i Ribe Biogas A/S i perioden 2013-2019. Claus Mikkelsen valgte at opsige stillingen hos Ribe Biogas A/S i 2019 for at prøve noget nyt og har i den mellemliggende periode arbejdet både for biogasselskaberne Nature Energy A/S og Combigas A/S med både nationale og internationale projekter. Claus Mikkelsen udtaler:

”Jeg glæder mig til at komme tilbage til Ribe Biogas og ikke mindst medarbejderne. Jeg ved at der er sket meget i virksomheden de sidste år, så der er meget jeg skal sætte sig ind i, men her er der heldigvis dygtige medarbejdere til at hjælpe. De sidste 3 år har for mig været en bred læringsrejse og på sin vis føler jeg faktisk at have været på valsen og nu vender hjem nye perspektiver og ny viden, så det bliver en gensidig læringsproces” slutter Claus L. Mikkelsen

Faktaboks om Claus L. Mikkelsen

Claus L. Mikkelsen er oprindeligt udannet cand. mag i religion og historie fra Århus Universitet og er desuden Skibsmaskinist fra Århus Maskinmesterskole. Han og er gift med Anne Mikkelsen, som er kontorchef i Færdselsstyrelsen i Ribe. De bor på Klostermarken i Ribe og har 2 drenge på 16 og 19 år.

Annonce