Project Description

Tekst: Johnny Tauman                 Foto: René Jørgensen
12. december 2019

I forbindelse med Mærsk McKinney Møllers 90 års fødselsdag i 2003 bragte Dagbladet Børsen en lang række artikler om Mærsk og Hr. Møller. I Børsen d. 4. juli 2003 defineredes begrebet “rettidig omhu” således: “Indbegrebet af ordentlighed, redelighed, arbejdsomhed, pålidelighed, pligtfølelse og viljen til at skabe langtidsholdbare resultater”.

Rettidig omhu

Det er de samme nøglebegreber, RYK IND RIBE får fra de personer, som Jørgen Th. Jepsen har mødt på sin vej – og de værdier, som præger arbejdet som leder af Ribe Fritidscenter.

Fylder 60 år

Nu fylder Jørgen ikke 90 – men der er rundt. Han fylder 60 år i dag – og nyder jobbet som centerleder, hvor han startede tilbage i 1998.

Altid korrekt

Jørgen har tidligere haft forskellige platforme, hvor han hyggede sig – især med håndbolden både som spiller med serieholdet i Team Vest og sammen med makkeren Christian Debel Jakobsen fra Løgumkloster: ” Som dommerkollega var Jørgen altid godt forberedt og en meget loyal kollega. Vort makkerskab på banen blev til et venskab. Jørgen har som dommer aldrig “trådt” ved siden af, var altid meget korrekt i hans afgørelser. Vi var indstillet til divisionen men Jørgen kom desværre aldrig igennem det nåleøjet.”

Forbi Kreds 7´s bestyrelse

Det første dommer Ejnar Kristensen fra Bramming tænker på, da snakken om Jørgen TH indledes er: ”Respekt for pengene. De kommer ikke af sig selv. Nøjsomhed og sparsommelighed”.
”Det var næsten forudsigeligt, at den dygtige revisorassistent skulle vejen forbi JHF Kreds 7´s bestyrelse som kasserer – og så var det måske netop ”ordentligheden”, der stod i vejen for en karriere som divisionsdommer”, siger Ejnar Kristensen.

Familien elsker håndbold

Direktør Bent Jensen fra Ølgod husker, at Jørgen TH brugte megen tid i Blåvandshuk Idrætscenter, som blev ledet forældrene Rita og Ejvind Jepsen: ”Jørgens to brødre var også håndboldinteresserede – og hele familien kan stadig samles om håndboldoplevelser. Ja, og så har jeg set ham spille en fløj – men det vil jeg helst ikke uddybe (haha)”.

Mega engageret

Jørgen Th Jepsen er – og har været – meget aktiv, når der er har være Ligakampe i Ribe Fritidscenter. Han har haft mange forskellige opgaver – lige fra opgaver ved tidtagerbordet til speaker, men nu er disse roller jo fordelt på klubfolk. Det betyder dog ikke, at Jørgen har trukket sig tilbage – næh, snarere tværtimod. Han opleves som en mega engageret tilskuer. Og så er han altid parat til en kvik bemærkning.

Faciliteterne i vækst

Ribe Fritidscenter er i fortsat udvikling – men med respekt for: Tænke fremad, forudse muligheder og risici – rettidig omhu. Se blot på Ove Detlevsens dronefoto. Det er flere knopskydninger på de to haller, som det hele startede med.

Julemandens hilsen

Endelig har vi snakket med Julemanden fra Granvej – han vil ønske Jørgen TH tillykke med tak for et godt samarbejde ved nogle tidligere julemesser.

TILLYKKE med fødselsdagen

Annonce