Project Description

Tekst og foto: Renè Jørgensen
20. september 2019.

Igen i år er Ribe Bordtennis Klub vært for et veteranstævne i november. Årets modstandere er Århus, Esbjerg, Odense, Silkeborg og Vejen, det er de klubber der er indbudt til at dyste mod hinanden i Ribe Fritidscenter den 7. november.

Der spilles double i rækkerne A, B og C hvor parrene mixes, og man tilmelder sig efter styrke i hver række.
Kampstart er kl. 10.00, men klubberne mødes en halvtime før til kaffe og rundstykker og sikkert en hyggelig snak om resultaterne fra sidste år, nogen har nok en revanche til gode.

Mon ikke der også venter spillerne en hyggelig eftermiddag efter kampene, der er i hvert fald dækket op til fællesspisning kl. 14.30 i Multisalen, og er armene ikke for trætte, ja så venter der amerikansk lotteri med fine præmier.

Årets stævne er det tredje store pensionist/veteranstævne der holdes i Ribe, og kigger man forbi i Ribe klubben, bliver der gået til den på tirsdage og torsdage, så kampformen er på plads til stævnet.

Stævnet er naturligvis åben for tilskuere, så lad os komme og heppe på de gæve veteraner med den ungdommelig gnist, der svinger battene i et højt tempo og med godt humør, nogle af spillerne er over 80 år og stadig viser glæden ved sporten.

 

Annonce