Tekst & Foto: Johnny Tauman
23. september 2022

Sejren over bundholdet Lemvig-Thyborøn Håndbold blev på seks mål (31-25), men kunne sagtens være blevet tocifret efter pauseføringen på (16-14).
Ribe-Esbjerg HH startede anden halvleg som lyn og torden – som om der i pausen var sket en total forvandling. Der blev spillet inspirerende og flydende håndbold, og LTH blev gentagne gange sat til vægs med scoringer af Marcus Mørk (blev kåret til kampens spiller), Jesper Lindgren, Arnàr Birkir Hálfdansson og Jesper Munk. Hjemmeholdet førte en overgang med 8 mål (24-16) og (25-17) – og sejren kunne være blevet større, hvis holdet ikke tog en scoringspause, hvor LTH reducerede til (27-24). I hjemmeholdets mål leverede Àgúst Björgvinsson spektakulære redninger – og snuppede også et par straffekast. Han sluttede med en redningsprocent på 31.

Lemvigspillerne blev klædt af

Alle markspillere scorede

Alle markspillere kom på scoringslisten – og i kampens slutning kom Markus Howe Madsen i målet. Så der var virkelig gang i rotationerne.

Svære kampe venter

Kampens blev overværet af 843 tilskuere, som med sejren så REHH avancere til fjerde pladsen i HTH Herreligaen inden de svære kampe mod Skjern Håndbold (ude) og BSH hjemme i DOKKEN. I de kampe skal der være fuld koncentration i hele kampen – og scoringspauser bør undgås. I første halvleg var REHH i spidsen med både (5-3) og (6-4), men lukkede LTH ind i kampen med en scoringspause 7½ minut, hvorefter måltavlen viste (6-9). Efter 24 minutter udlignede Mathias Jørgensen til (13-13) og herfra stod der REHH på kampen.

Stillinger i løbet af kampen (ca. hvert 10. minut)
(5-4), (8-10), (pause 16-14), (22-16), (27-21), (slut 31-25)