REHH: Spillerne blev præsenteret i fængselsgården – Lasse Uth ser frem til sæsonen 2019/20

Hjem/Artikler, Nyheder, Sport/REHH: Spillerne blev præsenteret i fængselsgården – Lasse Uth ser frem til sæsonen 2019/20

Annonce

Project Description

Tekst & Foto Johnny Tauman
13. august 2019

REHH gennemførte tirsdag eftermiddag holdpræsentationen i ”fængselsgården” i Esbjerg Midtby – samarbejdspartnere blev i en times tid underholdt af sangeren Anja, mens de blev trakteret med burgere og øl / vin / vand. Til arrangementet var der mødt 30-35 personer frem plus holdet.

Spillere, trænere og samarbejdspartnere kunne networke over en burgermenu

I den kommende sæson er der ”kun” tre nye spillere og en træner. ”Det betyder noget for vores forberedelse og tro på slutspillet”, fortalte cheftræner Lars Walther, der havde fornøjelsen af at præsentere alle spillere og så endelig assistenttræner Kristian Kristensen.

Lasse Uth kommer med gejst

RYK IND RIBE havde en kort snak med 28 årige Lasse Uth, der skal vise sit værd fra fløjen i kamp med Kasper Kvist: ”Jeg kommer fra Nordsjælland Håndbold, hvor jeg har spillet en række sæsoner på klubbens førstehold – og har haft Kristian Kristensen som træner for mange, mange år siden i TMS Ringsted.”
Og så lige et spørgsmål – var du med i den kamp, da…..?
”Du behøver ikke sige mere. Selvom jeg helst vil glemme en bestemt kamp, så ved jeg godt, at du tænker på kampen mod TM Tønder, hvor vi rykkede ud af ligaen efter et vildt overlevelsesdrama,” siger Lasse med et smil, der viser, at ”det-var-så-det”.
Han bor i øvrigt godt i Vestbyen – ikke langt fra Blue Water DOKKEN, hvor flere andre spillere også bor.

Endnu to spillere og en træner

Dertil har REHH fået kontrakter med stregspilleren Lars Mousing, der kommer fra TTH Holstebro – og den islandske landsholdspiller Daniel Ingason, der spiller en back plads. På trænersiden er Kristian Kristensen ny – og som han sagde om sig selv: “I kan være ganske rolige – begge mine forældre kommer fra Jylland”. Bemærkningen faldt med et lunt glimt i øjnene, da han jo taler “kjøwenhavnsk”.  Kristian Kristensen og Lars Walther ser sig selv som den tidligere træner duo i Skjern Håndbold: Ole Nørgaard og Henrik Kronborg – så tilhængerne har noget at glæde sig til.

Formanden: “Målet er slutspillet!”

Klubbens formand Holger Refslund proklamerede, at REHH skal i slutspillet. ”Jeg sagde det samme sidste år, men nu er det muligt! Og vi ”tabte” pladsen med mindst mulig margin i sæson 2018/19 – et mål.”

Annonce