Project Description

Tekst & Foto: Johnny Tauman
23. oktober 2021

Ribe-Esbjerg HH spiller i den kommende uge to vigtige kampe, når de først mandag møder KIF, Kolding i en TV-kamp i Sydbank Arena – og senere torsdag Skanderborg Århus Håndbold hjemme i Blue Water DOKKEN.

Flere ting i værktøjskassen

Cheftræner Kristian Kristensen føler, at holdet er klædt godt på til lokalopgøret – og siger om KIF Koldings spillestil, som indbefatter et udviklet 7-mod-6 spil: – Vi er flere planer i vores værktøjskasse – og håner naturligvis, at vi både ”vinder” på målmandsposten og det defensive spil, som tilfældet var i kampen mod SønderjyskE. Og så vil det være rigtig godt at få skytterne i gang fra kampens start – specielt Torben Petersen og William Aar samt stregspiller Miha Zvizei.

Men kampen i Kolding bliver ikke bare en walkover – faktisk er KIF Kolding et langt bedre hold, end deres placering på den ene nedrykningsplads signalerer. Cheftræneren hæfter sig også ved, at holdets nederlag til TTH Holstebro skyldtes flere faktorer. – Vi må finde ind i rytmen og fokusere på vores eget spil og huske på, at sæsonen er lang, lyder beskeden velvidende, at alle point selvfølgelig tæller i den sidste ende.

Torsdag igen hjemmekamp

Torsdag kommer Skanderborg Håndbold på besøg. Det kan godt blive en stor mundfuld for Ribe-Esbjerg HH, da der er tale om et særdeles formstærk mandskab. – Der er tale om et sikkert slutspilshold, der har et af ligaens bedste forsvar, pointerer cheftræner Kristian Kristensen, der håber på at have næsten alle spillere klar til denne kamp.

Annonce