Project Description

Tekst & Foto: Johnny Tauman           Forsidecollage: René Jørgensen
2. marts 2021

Torsdag aften spiller Ribe-Esbjerg HH på udebane mod Bjerringbro-Silkeborg.
Ribe-Esbjerg spillerne skylder Aalborg Håndbold og GOG håndbold at levere endnu en pragtkamp og tage point fra top tre holdet med Nikolaj Øris i topform – og de to gode målmænd: Kasper Larsen og Johan Sjöstrand.

Der spilles med smalt mandskab – men der må godt være flere på stregen end i denne situation, hvor Besard Hakaj var alene – og dermed let at passivisere (collage: Johnny Tauman)

Cheftræner Kristian Kristensen har spillet med smalt mandskab de seneste kampe, men alligevel skabt fremragende resultater. Det bliver derfor spændende at se, om holdet kan stå distancen mod Bjerringbro-Silkeborg.

Uafgjort vil være et godt bud

Vinderen i trænerduellen mellem Peter Bredsdorff og Kristian Kristensen vil stå med værdifulde point: Ribe-Esbjerg HH med en mikroskopisk chance for at komme i slutspillet, mens hjemmeholdet går efter point til mesterskabsspillet. I den sidste kamp spillede Ribe-Esbjerg HH uafgjort med GOG Håndbold (28-28), mens BSH vandt i Gigantium over Aalborg Håndbold med (31-34).
RYK IND RIBE tror på et godt resultat i Jysk Arena – uafgjort (29-29).

Den kloge narrer den …

Ribe-Esbjerg HH gav mod GOG noget spilletid til den unge Daniel Nygaard Lund, som gjorde det godt. Han blev dog snøret af den rutinerede Morten Olsen, der med et simpelt træk fik fralistet bolden. Det er her erfaringen mangler, men med flere minutter i benene, så kan Daniel vise sig at være en gevinst for Ribe-Esbjerg HH.

Annonce