Tekst & Foto: Johnny Tauman
20. december 2023

GOG Håndbold scorede 20 mål i hver halvleg og vandt en sikker sejr på hele (40-35) over Ribe-Esbjerg HH i Santander Cup opgøret i Gudme. Dermed er GOG Håndbold og Bjerringbro-Silkeborg Håndbold, der slog Nordsjælland Håndbold med (26-37) efter to forlængede spilletider (omkampe), kvalificeret til Final 4.

Tæt på kontakt

Ribe- Esbjerg HH var flere gange i 2. halvleg ved at få kontakt  ved stillingen (32-31), men så ville Jonas Larholm tilsyneladende afgøre det hele selv – skød forbi og fik et forsøg reddet – og da Tobias Thulin reddede Elvar Ásgeirsson, var kampen blev afgjort med scoringer af Emil Madsen, Kasper Kildelund og Anders Zachariassen i samme periode (35-31).
Cheftræner Anders Thomsen brugte hele værktøjskassen, men fik aldrig lukket ned for bl.a. Emil Madsen, der scorede 13 mål.

Benyt succesen frem mod næste kamp

Ribe-Esbjerg HH kan se tilbage på den flotte sejr over Aalborg Håndbold – og bruge den som afsæt for forårets kampe. Ærgerligt er det, at de sidste tre kampe er blevet til to nederlag på et mål og så farvel til Final 4.