Project Description

Tekst & Fotocollage:  Johnny Tauman
12. juni 2019

Med Guldmedaljerne til Aalborg Håndbold og to landskampe mod Ukraine og Færøerne er det tid til at se fremad mod sæson 2019/2020 – en sæson, hvor Ribe-Esbjerg HH for alvor skal bringe sig i top 8 – og dermed retten til at spille videre om DM.

Cheftræner giver nogle bud

RYK IND RIBE har søgt svar på en række spørgsmål hos cheftræner Lars Walther – og især hvem, der skal løse opgaven som playmaker efter Lukas Karlsson, er spændende at få sat navn på.

Ny roller til flere spillere

”Som truppen ser ud nu, så bliver det islændingen Gunnar Steinn Jónsson vores første valg på pladsen”, fortæller Lars Walther, ”og så er Nicolai Pedersen – som RYK IND RIBE flere gange har nævnt – en spændende spiller på den position. Han er en helt anden type med blik for assist til fløjene”. Lars vil prøve at spille med to venstrehåndede i bagkæden – fx Simen Schønningsen og Magnus Søndenå på midten.

Assistenten er ikke valgt endnu

”Det er endnu ikke afgjort, hvem jeg får som assistent,” siger cheftræner Lars Walther, men jeg kan da oplyse, at vi har fokus på et par meget spændende emner”. RYK IND RIBE følger op afklaringen, som forventes at ske inden længe.

Annonce