Project Description

Tekst og foto: Renè Jørgensen
18. juni 2022.

Kongen Maasbøl tilbage i Ribe!

Sådan lød ordene fra Jimmy Colding, da den populære sanger fra Zididada præsenterede popgruppen fra scenen på Torvet i Ribe til Globus Guld Live.

Lidt vind fik tilhørerne til at tage tæpper og koncertstole med til Domkirkepladsen. Radio Globus og Ribe Handel sørgede for underholdningen.
Møller og Skuldbøl startede festlighederne kl. 15.30 med vanlig god stil. God musik og Søren Møllers fortællinger om livet, som det var engang på Torvet.

Sol, fadøl og god stemning og højt humør var der masser af. Ikke mindre end over 1000 tilhørere havde taget turen til Domkirkepladsen.

Da klokken blev 16.30 gik popgruppen Zididada på scenen og så blev den ellers fyret af til tilhørernes store begejstring. Jimmy Colding kan fastholde et publikum – både med sang, men også muntre fortællinger, der kunne bringe latteren frem hos de fleste.

Lidt sjovt var det da også, at flere ripensere – af den ældre generation – var mødt op for at se, lytte og hilse på Lars Maasbøl, der har en fortid i Ribe.

Lige før koncertens start mødte RYK IND RIBE Lars Maasbøl bag scenen. Pludselig udbryder Lars: ” Hva fa´en, der går Inga”, og så blev der vinket ud til flere fra publikum, som kendte Lars fra hans tid i Ribe. For øvrigt er Inga musiker Anders Frombergs mor. Anders har også rødder i Ribe.

Til de velkendte Zididada sange blev der lystigt skrålet med. Gruppens tre medlemmer underholdt på bedste vis publikum, før turen gik videre til Frederikshavn, hvor gruppen skulle have dagens tredje optræden.
Efter Zididada kom Flemming Bevensee på scenen.

Resten af koncerten blev leveret af Christian Brøns, Sun Brothers, Nikolaj & Piloterne og Jakob Svejstrup, der sluttede koncerten på Torvet kl. 21.30.

Lars Maasbøl nød at spille i sin gamle by og sendte mange smil ud til de kendte ansigter blandt publikum

Musik er for alle aldre og den “unge dame” nød tonerne og fik danset til musikken.

Der blev festet og sunget med på Zididadas kendte sange.

Publikum nød solen og musikken

Farvel og tak Ribe.

Annonce