Project Description

Tekst Hasse Jørgensen, foto privat, onsdag den 21. september 2022

Det var en overrasket og rørt chauffør Ib Sørensen, der onsdag eftermiddag modtog en afskedsgave fra sognets børn og deres forældre.

Ib Sørensen har i omkring 25 år kørt med skolebørn i Seem/Høm sogn, men nu er han blevet pensionist og kører kun små ture for De Blå Busser.

Lene Puggaard Christensen fortæller, at Ib Sørensen har været en enestående chauffør for skolebørnene. Han har ofte ledt efter børnene i skolegården, når han vidste, at de skulle med hjem og ikke lige var mødt op. Og skulle et barn ikke med i skole en morgen og forældrene sendte en SMS til Ib om det, fik man omgående en kvittering med en tak for beskeden.

Selv siger han, at han har nydt de mange ture med børnene, og at han har nydt at følge børnene i deres opvækst og derefter deres søskende.

En kreds af forældre mente, at den populære chauffør skulle have en afskedsgave. Der blev hurtigt etableret en indsamling, og onsdag eftermiddag kunne nogle af sognets børn overrække et busskilt og en flot gavekurv til den mand, der gennem de mange år har sørget for deres sikre transport.

Annonce