Ole Lauridsen vil prøve noget nyt efter 30 år i mediebranchen

/Ole Lauridsen vil prøve noget nyt efter 30 år i mediebranchen

Annonce

Ole Lauridsen vil prøve noget nyt efter 30 år i mediebranchen 2019-03-26T13:30:17+00:00

Project Description

Tekst Hasse Jørgensen, foto UgeAvisen Ribe, tirsdag den 26. marts.

Mr. Ugeavis i Ribe, Ole Lauridsen, har valgt at trække sig tilbage fra mediebranchen. Det fortæller han naturligt nok i sit eget medie, UgeAvisen Ribe.

Tilbagetrækningen sker til august, og ifølge UgeAvisen Ribe ved han endnu ikke, hvad der skal ske efterfølgende.

Til UgeAvisen Ribe siger 55-årige Ole Lauridsen, at han har lyst til at prøve noget nyt efter 30 år i branchen, og skal det være, skal det være nu. Han ved dog ikke, hvad det nye skal være men håber, at der viser sig noget.

– Jeg stopper ikke, fordi jeg skal bestige Mount Everest eller løbe maraton i Sahara, men jeg har bare lyst til at beskæftige mig med noget helt andet end det, jeg laver nu, siger Ole Lauridsen til UgeAvisen Ribe.

Han er et særdeles kendt ansigt i Ribe. Dels er han vokset op i byen som søn af Hanne og Henning Lauridsen, der grundlagde UgeAvisen Ribe, som Ole senere overtog. Ole var en særdeles dygtig håndboldspiller, og uddannelsen som reklamekonsulent fik han på daværende Vestkysten i 1985, hvorefter han blev ansat som bladchef på ugeavisen i Bramming.

I 1996 købte han UgeAvisen Ribe af forældrene, og Ole drev den med stor dygtighed frem til 1997, hvor JyskFynske medier overtog avisen. Ole Lauridsen blev mediechef og fortsatte som daglig leder med driften af avisen, som under hans ledelse har forstået at følge med tiden.

I dag er UgeAvisen Ribe og JydskeVestkysten en integreret del af Jysk Fynske Medier, og i Ribe har de to aviser kontorfællesskab i Saltgadehus.

Annonce