Project Description

Tekst & Foto Johnny Tauman
14. maj 2019

Mens firmaet ”Ribe Murer og Tømrer ApS” venter på de sidste tilladelser til at fjerne beboelseshuset ved Garant-Tæpper, så kan ejerne af firmaet snart mærke, hvordan vejprojektet rykker tættere på.

Så lakker det mod enden

Afstand blot 170 cm

Vejen kommer forbi i kun 170 cm´s afstand på det nærmeste sted – og der betyder, at en dør skal flyttes om i gavlen af plads- og sikkerhedsmæssige årsager.

Indgangspartiet er ved at blive demonteret

Bag bagsiden er der banket hul

Tre måneder til at finde ny bolig

Da huset blev eksproprieret tilbage 28. november, fik Grethe Nielsen og Rikke Labonte – beboere på adressen Industrivej 3B – tre måneder til at finde en anden bolig. RYK IND RIBE har forgæves forsøgt at følge op på, om det er lykkedes at finde tilfredsstillende løsninger.

Genbrug af materialer

RYK IND RIBE har besøgt den tomme bygning, hvor håndværkerne er ved at demontere elementer, som kan genanvendes.

Dørene på 1. sal kan genbruges

Udsigten til trafikeret vej

Fra 1. sal er der en god udsigt frem mod skoven, og trafikken på hovedvejen og den krydsende jernbanetrafik kan følges uden større støjgener – og fra værelset mod øst kan trafikken på hovedvejen følges på nærmeste hold.

Udsigten mod øst, hvor trafikken er i konstant flow

Bliver boende i ny virkelighed

For godt et halv århundrede siden blev der solgt møbler på stedet – og der var langt mellem virksomhederne på industriområdet, – nu presses virksomhederne langs hovedvejen på udstillingsområderne, men de bliver boende med ændrede vilkår.

Annonce