Tekst og foto: Renè Jørgensen
18. september 2023.

Nordea støtter Lokalhistorisk Arkiv for Vester Vedsted Sogn med stort beløb til sti-projekt

Det var en meget glad Anette Brandt Schmidt, der er Arkivkonsulent på Lokalhistorisk Arkiv for Vester Vedsted Sogn, der i juli kunne fortælle, at de havde fået tilsagn om støtte til deres stiprojekt.  Filialdirektør hos Nordea Esbjerg Ribe Varde og Grindsted, Ivan Refsing Jochumsen, besøgte i dag projektet, og med sig havde han en check på kr. 100.000.
Anette Brandt Schmidt, Tage Rosenstand og arkivets formand Andreas L. Andreasen, kunne mandag formiddag fremvise starten på projektet, der forventes færdig før årets udgang.

Stiprojektet går fra toppen af Fløjdiget fra Flyverstenen til der, hvor havdiget starter. Arbejdet udføres af Sdr Farup Maskinstation. Projektet blev startet op i juli 2023 og bliver i alt støttet med 679.000 kroner.

Oplevelser i det fri

Dansk natur har masser at byde på – og det har stadig flere mennesker fået øje på. Mange er aktive i det fri og dyrker friluftslivet sammen med andre.

Vi vandrer, cykler og dyrker motion i det fri, og mange har et ønske om at komme tættere på naturen. Derfor støtter vi projekter, som foregår under åben himmel – og som samtidig skaber gode relationer og fællesskaber mellem mennesker, er budskabet fra Nordea

Projekter under Ud i det fri skal bidrage til at øge vores muligheder for at komme ud i det fri, opleve og nyde naturen i et aktivt natur- og friluftsliv samt fremme de nære naturoplevelser i byerne, skriver Nordea på deres hjemmeside.

Læs artiklen fra juli HER