Project Description

Tekst Hasse Jørgensen, foto Maria Bjørn, onsdag den 12. august

Kunstneren Niels Hausgaard har meget på hjertet. Det har tusinder erfaret rundt om på hans show gennem årene. Alle troede, det var umuligt at lukke munden på manden. Det kunne corona-virussen dog – men kun for en stund.

Nu har Niels Hausgaard nemlig bebudet, at han kommer til Ribe med en genstart.

Onsdag den 26. august optræder den morsomme mand med de underfundige men dog ofte skarpe kommentarer på Ribe Katedralskole med start klokken 19.30. Det er Musikforeningen Quedens, der står bag arrangementet, og billetter kan købes allerede fra på lørdag på Cafe Quedens. Billetsalget starter klokken 9, og det er om at være hutig,for vi skal hilse og sige, at der sælges kun to billetter per gæst.

Selv sender Niels Hausgaard denne hilsen: Den 11. marts fik Niels Hausgaard og hans kollegaer besked på at holde kæft på ubestemt tid. Niels var på en velfungerende turné, der blev brat afbrudt. Nu kan han ikke holde kæft mere. Han mener, at mange af de ting der fyldte vores hoveder før Coronaen er rykket en del i baggrunden. Derfor vil han ud og lege med noget nyt materiale.

– Det vil blive en aften med garanti for store og små bommerter, ja, direkte fejl. Ikke timede og planlagte pinligheder, men vaskeægte bommerter, som vi kender dem og elsker dem. Der vil undervejs blive fine forglemmelser, som især ældre er så dygtige til, siger Niels Hausgaard.

Annonce