Netto åbner formentlig helt ny butik på Nørremarken i 2020

Hjem/Netto åbner formentlig helt ny butik på Nørremarken i 2020

Annonce

Project Description

Tekst og foto Hasse Jørgensen, tirsdag den 10. september

Alt tyder på, at Netto i løbet af næste år åbner en helt ny forretning i Ribe i de lokaler på Nørremarken, hvor Fakta tidligere havde til huse. Og lige så meget tyder på, at der bliver en Netto-butik efter det sidste nye koncept, en såkaldt 3,0-butik.

Et kraftigt rygte i Ribe går på, at åbningen af den nye butik på Nørremarken er nært forestående. Men det afvises kraftigt i Nettos informationsafdeling.

– Der bliver ikke tale om et 2019-progjekt, og hvornår en ny butik i Ribe åbner, tør jeg ikke sige. Der er ikke sat tidsfrist på, men der er tale om et 2020-projekt, og det er ikke nært forestående, oplyses det i informationsafdelingen.

Som tidligere beskrevet i Ryk Ind Ribe overtog Salling, der står bag bl.a. Netto, Coops lejemål af bygningerne på Nørremarken for at indrette dem til en Netto-butik. Lokalerne er på 1000 kvadratmeter, og Salling ønskede at udvide bygningerne med 200 kvadratmeter for at lokalerne kan leve op til kravene til det nye butikskoncept. Der har været forhandlet med kommunen om tilladelse til udvidelsen, og så vidt Ryk Ind Ribe erfarer, er disse forhandlinger endt positivt.

Det nye koncept, 3.0, handler ganske enkelt om, at butikkerne skal være rare at handle og være i for kunder og personale. Der kommer mørkere farver, og den gule Netto-farve nedtones. Der bliver større afstand mellem reolerne, og det bliver hurtigere og lettere at danne sig et overblik og handle ind, hvis det skal gå hurtigt. Der bliver stadig spotvarer, men de får en mere logisk placering. Netto har tidligere oplyst, at alle butikker i løbet af 2022 skal være overgået til det nye koncept.

Annonce