Tekst og foto: Renè Jørgensen
21. januar 2023.

Musikkens Memory Lane kunne opleves på Termansens

Kendt rytmisk musik fra 1960 til i dag, dannede rammen om en musikaften med fuldt hus.

Fredag aften leverede Lars Hansen og Lars Offersen en musikquiz på Termansens. De to musikentusiaster sendte publikum ned ad musikkens Memory Lane, hvor der blev gættet på kunstnere, sange og årstal, både danske og udenlandske. Quizzen rundede forskellige temaer med en spændende pointoptælling undervejs, indtil vinderen er fundet.
Ti hold var tilmeldt, og navnene på holdene var særdeles opfindsomme. Tag blot holdet ”The winner takes it all” med deltagere fra Ndr. Farup, Hillerup. Ved det bagerste bord i lokalet havde teamet af lærere fra Ribe – The Teatchers fundet en plads. Babylons hængende maver var tre friske deltagere, der havde lært hinanden at kende under læreruddannelsen på Ribe statsseminarium og dyrkede den samme interesse for musik.

Termansens råder over 50 pladser, og med 30 deltagere i quizzen blev der plads til nogle tilhørere med lige så stor interesse for musikken. Christian Quvang og Jørgen Dyhrberg stod for arrangementet. Det er to erfarne herrer udi musikkens viden og gætteri, hvor optræden på bladet Børsen tæller et af stederne, hvor personalet blev godt underholdt af de to kyndige quizholdere.

Quizzen var for alle og inkluderer megen kendt rytmisk musik fra 1960 til i dag – både dansk og udenlandsk – og det var ikke kun topnørder, der kunne deltage.

RYK IND RIBE bringer resultatet af konkurrencen senere.