Musik: Poul Krebs gæster lørdag Ribe til Open Air-koncert på Hovedengen.

Hjem/Artikler, Musik/Musik: Poul Krebs gæster lørdag Ribe til Open Air-koncert på Hovedengen.

Annonce

Project Description

Tekst og foto: René Jørgensen
16. juli 2019.

Musik: Poul Krebs gæster Ribe til Open Air- koncert på Hovedengen.

Forberedelserne til lørdagens koncert er i fuld gang.
– Der solgt 200 billetter til vores Open Air-koncert på Hovedengen – og jeg går og håber der kommer 500 – 600 mennesker, lyder det fra arrangøren Claus Pedersen fra Danhostel i Ribe, men mange venter nok med at købe billetten til på lørdag, de vil lige tjekke vejrudsigten.

– Der er lovet tørvejr med ca. 20 grader og nogen sol, så det er perfekt koncertvejr. Vi har boder på pladsen med mad og drikkevarer, og så kan gæsterne gå frem og tilbage hele dagen på deres koncert-armbånd, siger den travle arrangør der denne tirsdag formiddag har travlt med gæsterne på Danhostel. Det kan for nogen godt være en god idé, hvis det bliver varmt og en is frister.

– Vi åbner dørene kl. 14.30 og kl. 15.15 går den lokale musiker Flemming Bevensee på scenen, hvor han vil spille egne sange, der er skrevet på dansk og spilles på flere streaming tjenester. Det bliver noget af en oplevelse, da Flemming er en kendt Ribe-borger og har spillet mange steder. Til koncerten på lørdag er det kun Flemmings egne tekster, der er på programmet.

RYK IND RIBE bringer senere på ugen en artikel med læreren og tidlige divisions håndboldspiller i Ribe HK.

En venlig tanke sendes også til de lokale firmaer, der har bakket op om arrangementet, hvor af flere er annoncører på RYK IND RIBE.

Musik på engen siger tak for støtten til:

Poly Tech – Ribe Pava Center – Lyndahl Plast – Invactor – Louis Lund – Ribe Handelsstandsforening – Phønix Tag – AB Catering – Garant Ribe – Gantech – H. Bruun & søn – Ib Laursen – Skiltefabrikken –Logitrans – Damhus Maskinværksted – Nørgaard Anlæg – Special-Butikken Ribe – JP Elservice.

Programmet ser således ud:

kl. 15.15 Flemming Bevensee
kl. 16-30 Poul Krebs & Friends feat. Signe Svendsen og Rikke Thomsen
kl. 18.30 Esben Just – solo
kl. 20.30 Poul Krebs med band

Koncerten slutter kl. 22.30

– Læs oplevelser fra koncerten søndag på RYK IND RIBE – E-avisen med Ribes lokale nyheder.

 

 

 

Annonce