Project Description

Tekst og foto: Renè Jørgensen
26. september 2022

Motion for modne mænd

Knud-Aage Bech, Ribe startede på eget initiativ i 2004 et gymnastikhold for modne mænd, +50, som manglede at få kroppen rørt på en god og skånsom måde.

– Vi er en flok, der i vinterhalvåret mødes hver mandag fra klokken 18.00 til 19.30 i Vittenbergskolens gymnastiksal, hvor der både er omklædning før fysisk aktivitet, og bademuligheder efter aftenens strabadser. Vi holder dog fri, når der er skoleferier, da skolerne i disse perioder er lukket, fortæller Knud Aage Bech, der gerne ser endnu flere deltagere på holdet.

Programmet er:

Let opvarmning og herefter forskellige øvelser, som på en god og målrettet indsats er godt for at styrke kroppens muskulatur og funktioner, som jo helst skal være velfungerende, selv om man er kommet op i årene.

Når træningen er vel overstået, spilles der volleyball, indtil vi går i omklædningsrummet ca. 19.30, hvor der er tid til fællesskab og hygge. Som regel er der også et par gode historier at lægge øre til, lyder det fra Knud Aage Bech

Et godt kammeratskab skal give plads til sjov

Undervejs bliver der hygget, og der er også plads til at have det sjovt samtidig med, at der tager hensyn til hinanden. Ofte falder der også nogle gode bemærkninger aftenen igennem. Holdet har et godt kammeratskab, som for mange ikke bare er, når de vi mødes til gymnastik.

Nye på holdet er velkomne

Holdet har været aktiv siden 2004 med varierende antal af medlemmer, og lige nu kan der fint være plads til 8-10 nye, som kunne tænke sig at prøve dette koncept.

– Hvis tiden og lysten er til at få kroppen til at fungere bedre og længere, så kik ind til os mandag aften. Er interessen der, kan jeg kontaktes for yderligere information slutter Knud Aage Bech. Det koster kr. 20 per gang at deltage.

Der kan ringes til Knud-Aage Bech 29643975.

Annonce