Project Description

Tekst Hasse Jørgensen, pressefoto, fredag den 11. juni

Byrådsmedlem og formand for udvalget for kultur og fritid, May-Britt Andrea Andersen, blev spidskandidat på den konservative liste til det kommende byrådsvalg.

Det skete på partiets opstillingsmøde på Hjerting Badehotel torsdag aften, hvor der blev sammensat i liste med 11 navne og – som det hedder i en pressemeddelelse – med plads til flere.

I pressemeddelelsen hedder det videre: ”Det bobler af optimisme” lige nu i Det Konservative Folkeparti. Og netop den optimisme var også tydelig at spore på opstillingsmødet, hvor medlemmerne godkendte listen til det kommende kommunalvalg.

Ovennævnte citat stammer selvfølgelig fra det konservative koryfæ, netop afdøde Poul Schlüter. Men selvom ordene faldt tilbage i 1980’erne, kunne de også sagtens have været sagt i dag. Og hos Det Konservative Folkeparti i Esbjerg Kommune håber man da også meget på, at tendensen på landsplan vil smitte af på stemmetallet til kommunalvalget i november.

– Jeg er glad for, at vi har samlet så stærkt et hold, der favner meget bredt. Det er et ungt hold, men stadig med en blanding af både erfarne og nye kræfter – og jeg tror absolut på fremgang ved valget, siger May-Britt Andrea Andersen.

– Der er 11 navne på listen, men der er stadig plads til flere, hvis man vil med på holdet, understreger Danni Petræus, formand for Det Konservative Folkeparti i Esbjerg Kommune.

Navnene på listen er: 1. May-Britt Andrea Andersen, 2. Dino Selimovic, 3. Nicolaj Aarøe, 4. Julie Skals, 5. Peter Kent Starup, 6. Emma Krogh, 7. Christina Simonia Straarup, 8. Allan Jessen, 9. Uffe Thestrup, 10. Jan Nielsen, 11. Danni Petræus.

Annonce