Mor, kast nu nogle gode fjerbolde….

Tekst & Foto: Johnny Tauman
25. november 2022

Natalie, Ayra, Elin, Stine, Noah, Sebastian og mange flere børn nyder at gå til MiniTon, som er Ribe Badminton Clubs tilbud til børn i alderen ca. 5-7 år. – Det bedste er at have min mor med, lyder det fra et pige, der koncentreret arbejder med at få den rigtige vinkel på ketcheren, mens en anden hygger sig med sin bedstefar på en bane, hvor den motoriske træningsleg gælder fødderne.

Drømme har vel alle

Aktiviteter for en hver smag og sværhedsgrad betyder, at børnene kan lege koncentreret mod at opnå de færdigheder, der skal til for at komme hen på de ”rigtige” baner.
De ligger i denne ene ende af banen, hvor de voksne spiller mod sit barn / barnebarn.

Når jeg bliver rigtig god, så skal jeg spille på den store bane…

Barnet bestemmer tempo

Legende MiniTon

Træner Jannie Weis Fenn fortæller til RYK IND RIBE, at deltagelse i MiniTon ikke kræver nogen forudsætninger ud over godt humør og lysten til at lege med fjerbolde.
– Find indendørssko og tøj frem – og tag en voksen i hånden, så er du klar til at lære de grundlæggende slag, således at du snart kan begynde at spille. Den samme træner vil være tilknyttet hele sæsonen, så træningen bliver kontinuerlig, personlig og sjov, lyder det fra Jannie. Hun havde en travl time med at coache og inspirere børnene.

Et koncentreret kast…

De første tre gange er gratis – og der trænes hver onsdag fra kl. 17:00-18:00 i Ribe Fritidscenter hal II.

Og der er også plads til at lege: – Kan du se, at jeg kan læne mig tilbage i nettet???