Project Description

Tekst og foto: René Jørgensen, collage privat.
15. maj 2019.

Nej hov – hvad er nu det? Hænger Laila sit vasketøj til tørre i butikken!? Er der en spørger om på Facebook – – Og hvem er Laila?

Laila Fog er indehaver af en ny butik i Ribe med navnet ”Made in Ribe” – og nej Laila hænger ikke vasketøjet op i butikken, derimod er butikken der tidligere solgte blomster i Skolegade omdannet til en butik med lokal design og Lailas egen produktion, f. eks. kjoler.

På væggen hænger der flere stofprøver, der danner basis for tre kjoler som man kan købe færdige, man vælger selv sit stof, og snittet til den kjole man ønsker og deraf udvælge sin favorit til sin nye ”Made in Ribe” kjole.

Butikken sælger også body-stocks til babyer, toppe, bluser og hårbånd, og alle produkterne er udført af lokale Ribe Quinder.

Åbningstiderne findes på Facebookgruppen Made in Ribe.

Herlighederne kan ses og købes fra den 1. juni 2019, hvor butikken åbner. Den daglige åbningstid vil være fra kl. 14.00, men det finder du ud af når du besøger Facebooksiden, som er under opbygning. Butikken begynder at tage form, og i dag onsdag er der kommet folie i vinduerne med logo på, fra firmaet Design by B.

 

Annonce