Project Description

Tekst og foto: Renè Jørgensen
22. september 2022.

Lokal kunstner udstiller i Haderslev

Ribe er ikke kun kendt for de mange dygtige musikere. På kunstsiden har vi også mange anerkendte personer og en af de flittige udstiller er Lis Andersen. Hun udstiller fra den 23. september 2022 på Galleri ARTC i Haderslev.

Ser man på rækken af udstillinger af Lis Andersen, tæller den flere udenlandske gallerier. At Lis Andersen er respekteret for sin kunst med sten og træ, kendes også lokalt. Det er da heller ikke overraskende, at en lokal ripenser har bestilt en sten til det sidste hvilested af Lis Andersen.

Kunsthistoriker Lone Schloo Erhardsen skriver bl.a. om Lis Andersen:

For nogle kunstnere lykkes det næsten over al rimelighed at forene de spændinger, der omskriver og definere den menneskelige tilværelse, i deres kunstværker.

Udstillingen kan ses fra den 23. september – 22. oktober 2022 på ARTC Torvet 2 i Haderslev. Åbningstiderne er torsdage og fredage fra kl. 12.00 – 17.30 og lørdage fra kl. 10.00 – 13.00

Lis Andersen udstiller sammen med kunstneren Ken Dennig. Han er er en højt anerkendt billedkunstner med fokus på især maleriet og grafikken og har en lang række af udstillinger bag sig i ind- og udland.

Tekst og foto Lis Andersen og Ole Videbæk.

Annonce