Lærernes dag, en noget anderledes start på en skoledag

Hjem/Artikler/Lærernes dag, en noget anderledes start på en skoledag

Project Description

Tekst og foto: Renè Jørgensen
5. oktober 2019.

Lærernes dag, en noget anderledes start på en skoledag

5. oktober er FN’s internationale lærerdag. Dagen, hvor hele verden fejrer lærerne og den vigtige opgave, lærerne løfter hver dag. Derfor gik en gruppe forældre sammen om at lave en hyldest til alle ansatte på Ansgarskolen. Det gælder lærerne, servicemedarbejderne, pædagogerne og dem fra rengøringen, der hver morgen sender forældrene et lille smil, når de møder dem på gangene. Alle udfører et fantastisk stykke arbejde. Sådan lyder ordene fra Signe Jørgensen, der sammen med Lene Voetmann og otte andre forældre har taget initiativet og sendt besked ud på intranettet til alle forældrene på Ansgarskolen på Simon Hansensvej.

Fra den tidlige morgen summede forældrene rundt på skolen, og kl. 07.00 blev indgangen til skolen pyntet med flag, balloner og positive beskeder. En sound boks stod ved hovedindgangen og spillede roligt velkomst musik, og flere af børnene stod på trappen og fik sig en lille dans til musikken fra The Queen og Rasmus Seebach.

Flere forældre havde bagt og pyntet flotte kager, som stod på lærerværelset og de to brødre Anton og Ebbe kunne stolt fremvise deres flotte kage-  dog havde mor Jeannette Schøler hjulpet lidt til, men som sloganet lød ” En Anton og Ebbe kage – Den må man smage” De lækre kager og gavekurven med slik, skulle indtages i det store frikvarter og faktisk ville hele arrangementet blive afsluttet med en frokost for personalet, som ledelsen stod for.

Jeanette Schøler med sønnerne Anton og Ebbe viser stolt kagen frem

Er der lærere med forskellige nationalsprog på skolen, er budskabet bragt i flere variationer.

Kl. 08.05 blev børnene samlet på Biblioteket. Egentligt skulle det have været boldbanen, men den meget regn fik eleverne og lærerne til at trække ind i tørvejr, for at høre talen fra hovedbestyrelsesformand Mette Petermann, der holdt tale for personalet.

 

– Godmorgen alle sammen. Forældrene her på Ansgarskolen har brug for at komme og sige noget til alle de ansatte på skolen. Vi vil nemlig rigtig rigtig gerne sige tak, fordi I alle sammen er med til at skabe en god hverdag for børnene. Vi vil gerne sige tak, fordi I ser det enkelte barn, og fordi I skaber et godt fællesskab for Ansgarskolen. Vi vil gerne sige tak, fordi vi synes I har fortjent det. Det gælder alle på skolen, lærerne, pædagogerne og alle sekretærerne, pedeller og ledere, alle dem der er med til at skabe Ansgarskolen – en stor tak. På bestyrelses vegne vil jeg gerne sige tak for, at der bliver udviklet. Vi ser, der bliver tænkt nye tanker. Vi ser, I vil noget med jeres skole, og det skal I have kæmpestor cadeau for. Tak på vegne af hele bestyrelsen, lød det fra Mette Petermann før klapsalverne satte ind.

– Fra ledelsens side vil vi rigtig gerne have, I hjælper os med at råbe hurra, tre korte og et langt, sagde Pædagogisk leder Helle Nordland, før børnene skulle tilbage til undervisningen, med ønsket om en god dag og god weekend til alle.

 

 

 

 

 

 

 

Annonce