Project Description

Tekst & Foto: Johnny Tauman    – Signerede privatfoto
5. april 2021

(Tredje del af tre)

Børnene bliver større – Chilli er fire år og Vester er et år – og så plejer Martin og Sabine jo også at skifte bolig ofte, så derfor går de i huset i Lustrup og drømmer om at flytte ind til byen. Men så er der jo lige beliggenhed, beliggenhed og beliggenhed, der rumsterer, for roen og naturen er jo lige uden for døren. – Vi har ikke travlt, bedyrer Sabine, som tænker på skolevejen, når den tid kommer.

Lukkede sin webshop

Corona kom, butikkerne lukkede, og der sad vi så alle danskere.
– Corona har givet os tiden til at tænke over mange ting. Jeg er kommet frem til, at jeg ikke kan alt, og at jeg virkelig gerne vil fokusere på det, jeg er er god til, og det der giver mig energi, fortæller Sabine Appel til RYK IND RIBE.

Webshoppen er droppet, men butikken fortsætter

Derfor har hun f.eks. valgt at lukke sin webshop, da omkostninger og håndtering ikke var rentabel. Nu skal fokus og tiden anvendes på det kreative.

Nyt kreativt bureau med klare budskaber

Det sidste år har Sabine brugt på at slå de første streger på det, der ender med at blive et kreativt bureau, hvor jeg sammen med nogle partnere vil tilbyde kreative løsninger til såvel private og virksomheder. – Vi kommer til at beskæftige os med kreative løsninger gennem indretning og design. Det bliver f.eks. indretning, koncepter til fester og design opgaver inden for møbler og interiør, forklarer en glad designer, der har brugt tid på at tænke koncepter og have dialog med eventuelle partnere, der kan supplere hendes værktøjskasse med viden om sociale medier og andre discipliner.

De mange overvejelser har affødt to helt klare budskaber – autenticitet / ærlighed og følelser

– Jeg tror, at vi i fremtiden kommer til at efterspørge autenticitet og ærlighed i de ting, vi omgiver os med, og den måde vi bor på, lyder det første budskab, som hun begrunder således: – Derfor er det ikke de masseproducerede designs; jeg har fokus på.
Det er også vigtigt for Sabine at være med i processen, sådan at mine designs ikke mister fodfæste – det unikke design må ikke overudvikles med henblik på mere salg.

– Jeg synes for det andet, at det er centralt at kunne skabe ud fra følelser, siger Sabine, der giver et eksempel på en indretning: – Hvilken følelse vil man gerne have, når man træder ind rummet Hvilken stemning? Disse parametre er vældig interessante at designe og skabe noget ud fra.

Smukt med vandspejl

Og lad os så lige tage en tur ud i byen – og høre Sabines bud på to opgaver, som fylder meget dels i bybilledet dels i debatten. Lad os først starte med Mølledammen.
– For at være helt ærlig, tænker jeg ikke så meget over Mølledammen udover, at jeg synes, det ville se smukt ud at få grødet skåret. Jeg ved, der sidder en masse dygtige, lokale kræfter, der beskæftiger sig med det, og som ved en masse om fordele og ulemper – meget mere end mig.
Sabine har en god holdning – hun lægger så megen energi i de ting, hun som person ikke kan ændre.

Vild med det nye fortov

Gågaden får nyt fortov og vandrender – hvad tænker du? – I min optik forbedrer det klart Ribes smukke gågade og skaber en smuk sammenhæng gennem gågaden op til domkirkepladsen. Farverne snakker desuden meget bedre til brostenen end de gamle fliser. Jeg er vild med det.
De har virkelig gjort et godt stykke arbejde.

Nyder livet i Appel&Appel

Og så er hun glad for igen at kunne møde kunder i butikken. Tak for snakken!

Annonce