Kræftens Bekæmpelse er gået nye veje for at få indsamlere

/Kræftens Bekæmpelse er gået nye veje for at få indsamlere

Annonce

Kræftens Bekæmpelse er gået nye veje for at få indsamlere 2019-03-26T22:50:31+00:00

Project Description

Tekst og foto Hasse Jørgensen. Tirsdag den 26. marts.

Den lokale afdeling af Kræftens Bekæmpelse er gået nye veje for at skaffe indsamlere til den store landsindsamling, der finder sted den 7. april.

Lokalafdelingen har siden sidste landsindsamling 2018 arbejdet målrettet på at få etableret en ny måde at skaffe indsamlere på. Nogle af de ”faste” indsamlere er blevet kontaktet for at høre, om de ville være distriktsledere, og otte har meldt sig. Tanken var, at distriktslederne skulle finde indsamlere i det distrikt, hvor de selv har et stort kendskab, og det er blevet en succes.

Der arbejdes hårdt på at blive færdig til landsindsamlingen.

Alle har været meget engagerede og har ydet en stor indsats, og det har betydet, at næsten alle ruter i Ribe-området er blevet besat til landsindsamlingen den 7. april.

I lokalafdelingen er der fem bestyrelsesmedlemmer. Det er Jan Schmidt, Dorthea Wehner, Bodil Tørnqvist, Lydia Aaskov og Ulla Sundtoft. Distriktslederne er Pia Andersen, Sonja Bjerregaard, Sigrid Holm, Beth Johnsen, Thomas Petersen, Grethe H. Madsen, Irene Pindborg og Kurt Bendum.

Jan Schmidt, der har været med i en lang årrække, har valgt at forlade lokalforeningens bestyrelse efter landsindsamlingen den 7. april, og bestyrelsen udtrykker stor taknemmelighed for den store indsats, Jan har ydet.

Som nyt bestyrelsesmedlem er indtrådt Thomas Petersen.

 

Annonce