Project Description

Tekst Hasse Jørgensen, foto Pressefoto. Onsdag den 12. juni

Navergården ved Stenbohus bliver fredag den 21. juni rammen om en stor koncert, hvor der ud over musikken også bydes på noget at spise til de, der ønsker det.

Det er Die Herren, der går på scenen fra klokken 21 til klokken 23, og der sælges to slags billetter til arrangementet.

De, der ønsker at spise, skal af med 350 kroner og får så adgang til Navergården fra klokken 18, hvor der spises under halvtgene. Maden leveres fra Hotel Ribe.

De, der kun vil lytte til musikken, betaler 175 kroner og får adgang fra klokken 19,30.

”Når Die Herren forlader scenen, holder vi gården åben et stykke tid, så gæsterne lige kan konsumere oplevelsen” fortæller Carsten Berthelsen.

Die Herren har fra det første undseelige sekund – siden de i 1991, så et lille lysglimt i U2 ́s musik – været i bevægelse mod noget større!

Større forståelse for U2 ́s musik og for at skabe den bedste koncert. Større musikalsk spændvidde. Større indlevelse i hvad publikum ønsker – og for hver gang, at gøre en Die Herren-koncert til noget større – selv i de mindste sammenhænge!

Det er ikke nødvendigvis kun et spørgsmål om mange og store højttalere, lamper og skærme – men i lige så høj grad et spørgsmål om nærvær og kontakt til publikum.

Et spørgsmål om opfindsomhed, intuition – og om at gribe nuet, krydret med ydmyghed, humor, fandenivoldsk nerve – og så selvfølgelig – dygtighed og overskud.

Efter mere end et kvart århundrede med U2 ́s fantastiske sange har Die Herren fundet deres egen formel på at løfte sangene yderligere, så de opstår i en ny dimension i Die Herrens univers – men altid uden at miste deres særlige U2-kerne og -nerve!

Die Herren har den fordel, at de kan det med deres koncerter – som U2 ikke kan mere i kraft af deres størrelse og popularitet – nemlig lade publikum komme meget tæt på, og få musik og band helt ind under huden.

Annonce