Project Description

Tekst Hasse Jørgensen, arkivfoto Ryk Ind Ribe, onsdag den 3. marts

Et meget spændende, usædvanligt og måske perspektivrigt projekt er kommet et væsentligt skridt nærmere en realisering. Det er sket i og med, at udvalget for plan og miljø sender sagen i høring med henblik på et ja til det søgte projekt.

Projektet er en ny skønhedsklinik indrettet dels i en eksisterende bunker fra 2. verdenskrig og dels i en tilbygning på 80 kvadratmeter til den nævnte bunker.

Bag projektet står Michelle Dreier, der i dag driver klinikken SKÖN by Dreier i Vester Vedsted. Hun har planer om at flytte klinikken til en nyindkøbt ejendom ved Sdr. Farupvej, hvor bunkeren ligger på grunden. Det kræver en landzonetilladelse, og den tilladelse har et enigt udvalg givet.

– Vi synes, det er et meget spændende projekt, som kan vise sig at blive et pilotprojekt. Der er mange ubenyttede bunkers i det danske landskab og også her i kommunen, og vi har nu valgt at sætte projektet i høring med henblik på den nødvendige udvidelse.

– Det er flot, at man kan udnytte en historisk bunker på den måde, og at indrette en skønhedsklinik i en gammel bunker og en ny tilbygning bliver en sensation i sig selv, fortæller formanden for udvalget for plan og miljø, Karen Sandrini (S).

I den konkrete sag vurderes det, at den planlagte tilbygning til bunkeren ikke vil have væsentlig indflydelse på det omkringliggende landskab.

Annonce