Project Description

Tekst Hasse Jørgensen, pressefoto, tirsdag den 11. maj

Et af de bedste – om ikke det bedste – drengekor i landet gæster Ribe.

Det er Københavns Drengekor, der kommer på besøg i domkirken søndag den 30. maj for at give koncert klokken 16. Og i domkirken er man glade for at kunne genåbne for koncerter og ikke mindst, når det sker med Københavns Drengekor.

Drengekoret, der i 2024 fylder 100 år, er tilknyttet Sankt Annæ Gymnasium – Københavns Kommunes Sangskole. Her får drenge og piger i alderen 9-14 år professionel sangtræning som en integreret del af deres almindelige skolegang. Foruden drengene består Københavns Drengekor af et større antal veluddannede mandskorsangere, som lægger den klanglige bund i musikken. Koret synger hovedsageligt klassisk musik, som er skrevet for netop drenge- og mandsstemmer. På programmet ved denne koncert står kendte toner af bl.a. Niels W. Gade, G.P. da Palestrina, J.S. Bach, Felix Mendelssohn og Edvard Grieg foruden danske sange.

Koret ledes af Carsten Seyer-Hansen.

Entréen er gratis, men der kan hentes adgangskort fra Domkirkens hjemmeside www.ribe-domkirke.dk. Der kan også hentes billet ved døren, der åbnes kl.15.30.

Annonce