Katedralskolen bliver færdig til at modtage alle elever efter juleferien

/Katedralskolen bliver færdig til at modtage alle elever efter juleferien

Annonce

Katedralskolen bliver færdig til at modtage alle elever efter juleferien 2018-12-04T13:05:46+00:00

Project Description

Tekst og foto Hasse Jørgensen, tirsdag den 4. dec.

Der bliver knoklet på Ribe Katedralskole med at gøre udvidelsen af skolen færdig til januar. Håndværkerne har travlt, men rektor Kristian Bennike lover, at når skolen starter efter juleferien, vil der også være plads til alle eleverne.

Og rektor glæder sig til at få skolen samlet på en matrikel fremfor som nu, hvor en del er i Puggårdsgade og en del på Skyttevej i handelsskolens lokaler, der til 1. januar overtages af Riberhus Privatskole.

– Det er udfordrende med to adresser, så vi glæder os til at få det hele samlet, siger rektor.

Tre nye klassehuse er under opførelse i Puggårdsgade, og til det kommer ombygningen af ejendommen Puggårdsgade 4, der tidligere husede Lundgaard Konsulenterne.

– Vi bliver færdige til januar. Vi bliver så færdige, at vi kan modtage eleverne. To af de tre klassehuse bliver færdige, og nogle af eleverne starter først efter juleferien den 7. januar, så her vinder vi også en mule tid. Vi krydser fingre, siger rektor.

Med hensyn til Lundgaards ejendom skal den primært rumme forberedelsespladser til lærerne, og færdiggørelsen af den skubber skolen lidt foran sig i øjeblikket.

– Det gælder om at have plads til de studerende, så må vi andre rykke lidt sammen, siger Kristian Bennike.

Han oplyser også, at det har været i tankerne, at katedralskolen kunne leje sig ind i de lokaler i Seminariehuset, som privatskolen forlader. Men de tanker er opgivet.

 

Annonce