Project Description

Tekst og foto: René Jørgensen
29. maj 2019.

Kan det virkelig passe

”At man udover at skulle lede efter parkeringspladser i byen, også bliver udfordret i at komme ind bilen efter værktøj er for meget” lyder det fra en irriteret håndværker Peter Albert Nielsen, indehaver af firmaet Peter`s Glarmester.

Peter mener, at det ikke kan passe, at vi har områder, der er så dårlig vedligeholdt, at man skal have ekstra strømper med i bilen. Vandpytterne er simpelthen så store, at man får våde fødder af at hente værktøj i sin bil. Vi er fysisk på parkeringspladsen mellem Grønnegade og Præstegade, der både er offentlig og privat ejet.

”Jeg ringede til RYK IND RIBE og brokkede mig over forholdene, da jeg ikke synes, det kan være rigtig at man først skal lede efter en parkeringsplads, for derefter har problemer med at komme tørskoet til bilen – det er for dårligt, lyder det fra en vred glarmester.

RYK IND RIBE har efterfølgende henvendt sig til den driftsansvarlige i Ribe, Hans Laursen, der straks tager sig af problematikken og ser på, hvad man kan gøre her-og-nu.

I det hele taget undrer Peter Albert Nielsen sig over, hvordan pladsen ser ud. Store bøjler der mest af alt henleder opmærksomheden på parkeringsforholdene i en amerikansk film. Hvordan kan bøjlerne godkendes, når andre forhold ikke kan lade sig gøre. – Kunne man ikke bare sætte et skilt op med privat parkering, siger Peter Albert Nielsen, inden han må tilbage til bilen efter en ny kasse skruer. – Så må vi jo se, hvor meget vand der trænger ind i skoen. slutter Peter Albert Nielsen – dog med et smil.

Kønt er det ikke på pladsen, det ville være et pænt træk at få det ordnet.

Så´ det sagt.

Annonce