Project Description

Tekst & Foto: Annette Brøchner Lindgaard
5. december 2021

Julestemningen drev ned af væggene på Hotel Ribe søndag eftermiddag, da Big Band Ribe gav julekoncert. Et veloplagt publikum var med på løjerne, sang med og bakkede højlydt op med tilråb og taktfaste klapsalver.
Efter en lidt usikker start med ”Silent Night” kom der hurtigt gang i den klassiske bigband julerepertoire fra ”Winter Wonderland” over ”Santa Claus is coming to Town” til ”Have your self af Merry Little Christmas” – krydret med en perlerække af andre mere eller mindre (mest mere) kendte melodier.
Fine soloer under vejs, men også et uforløst potentiale. Det ville bestemt have været dejligt med endnu flere soloer og flere forløb, hvor musikerne fik vist, hvad de kan, når de spiller op til hinanden. Der er ingen grund til at holde igen og det var tydeligt, at det medlevende publikum gav musikerne ekstra energi.

Terkel Michelsen og årets ”hemmelige” sangerinde – den skønne Sofie Munk Kjærgaard – leverende flot hele vejen i gennem og gav en helt forrygende duet som afslutning med den norske gospelsang ”En stjerne skinner i nat” efterfulgt at ekstranummeret ”Merry Christmas Baby”.
Hvis ikke vi allerede var i julestemning da man kom, så var vi det i hver fald, da vi gik hjem. En helt igennem dejlig oplevelse med Big Band Ribe på Hotel Ribe.

Annonce