Tekst Hasse Jørgensen, søndag den 7. juli 2024

Der er indtil nu intet, der tyder på en strafbar handling bag fundet af en 21-årig død kvinde i Lustrup. Det oplyser Syd og Sønderjyllands Politi i en pressemeddelelse sent søndag aften.

Syd- og Sønderjyllands Politi fik – som tidligere omtalt – søndag klokken 12.46 en anmeldelse om, at der var fundet en livløs kvinde i Lustrup syd for Ribe. Der var tale om en 21-årig kvinde fra lokalområdet, der lørdag aften var til studenterfest i Lustrup-Damhus Forsamlingshus.

Der blev søndag aften foretaget et retslægeligt ligsyn på stedet, og de foreløbige undersøgelser tyder ikke på, at der ligger en strafbar handling bag dødsfaldet, men politiet afventer nu de sidste undersøgelser på stedet og en obduktion.

Et område omkring forsamlingshuset var afspærret gennem flere timer, hvor politiet arbejdede intensivt med generel sporsikring, vidneafhøringer og andre efterforskningsmæssige indsatser. Afspærringen ved findestedet er nu fjernet, men der vil fortsat være en mindre afspærring i området, da der skal gennemføres enkelte undersøgelser mandag.

Den Mobile Politistation kommer til Lustrup mandag mellem klokken 11 og 16, hvor alle er velkomne til at komme forbi til dialog eller med eventuelle spørgsmål. I samme tidsrum vil Offerrådgivningen og en beredskabspræst være til stede i Lustrup-Damhus Forsamlingshus for alle, der har behov for at tale med dem.

 Politiet oplyser, at de sent søndag aften ikke har yderligere oplysninger i øjeblikket.