Indvielsen af Kultur- og Aktivitetshuset i Farup er skubbet til marts 2019 – et realistisk bud!

/, Nyheder/Indvielsen af Kultur- og Aktivitetshuset i Farup er skubbet til marts 2019 – et realistisk bud!

Annonce

Indvielsen af Kultur- og Aktivitetshuset i Farup er skubbet til marts 2019 – et realistisk bud! 2018-10-09T10:40:29+00:00

Project Description

Tekst & Foto: Johnny Tauman
9. oktober 2018

Det var nok ønsketænkning og en god portion vestjysk optimisme, da Farupborgere knoklede med bygningen af Kultur- og Aktivitetshuset i vinteren / foråret for at nå målet: en indvielse i juli måned.
Opgaver var der rigtig, rigtig mange af – og da de mørke vinter- og forårs aftener blev afløst af lyse sommeraftener med mega høje temperaturer, så gik arbejdskadencen om end ikke i stå, så dog ned i et reduceret tempo.
RYK IND RIBE har løbende fulgt byggeriet og er stadig imponeret over, hvor langt det frivillige arbejde rækker i 2018.
Da vi så forbi i torsdags, var en af underentreprenørerne – Farup Smede – ved at tilkoble de sidste håndvaske på toiletterne – og ved et hurtig kik rundt i lokalerne kunne vi konstatere, at der er kommet opslag, som skal styre de kommende processer.
Nu vender den mørke tid tilbage – så mon ikke arbejdet igen kommer op i et højere gear?

Marts er det realistiske mål

Den ”ansvarlige” for byggeriet – Mogens Sørensen – fortæller, at det realistiske mål for færdiggørelse af byggeriet nu er marts 2019. Han fortæller, at onsdagsholdet – 6 mænd – har arbejdet igennem hele sommeren (med ”ret” til en uges ferie :-)). De har for tiden rigeligt at se til med at opsætte lofter. ”På torsdag møder et hold kvinder op, som skal spartle og male – jo, der sker da heldigvis hele tiden noget,” beretter Mogens Sørensen, der også kunne fortælle, at flisebelægningerne udenfor skal på plads inden vinter.

Annonce